turn the light off.i said.

-papusa, misca-te mai repede, trebuie sa termini actele pana la 2!

imi detest sefa. e 2 fara 20, mai am jumatate din tot ce mi-a dat acum douazeci de minute sa fac si ea zbiara ca o disperata din biroul ei. ea ce face? pun pariu ca sta pe scaunul ei moale care a costat mai mult decat salariul meu pe doua luni, isi bea cafeaua cu indiferenta obisnuita si se gandeste la nimic. e o tarfa nenorocita cu noroc in viata. cand o vad falfaindu-se pe tocurile ei de 9 prin fata mea…probabil multi barbati si-ar dori-o. are tot ce-i trebuie, exceptand un creier functional si cateva sentimente elementare. dar e o fiinta al dracului de descurcareata. nu cred ca e o persoana pe care o admir, dar treuie sa recunosc ca uneori mi-ar placea sa fiu in locul ei.

-haide, Frida…clientii cer actele ACUM!

nuuuu…o sa innebunesc aici si ea n-o sa faca nimic altceva decat sa cheme salvarea, sa inchida bine usa biroului ei si sa astepte linistita sa fiu dusa de acolo. mi-ar placea sa innebunesc in biroul asta. e un loc prielnic manifestarilor emotionale exagerate si in ultimii doi ani sefa l-a transformat intr-un camp de lupta plin de picioare rupte, ochi scosi si capete sparte.

Frida, Frida, Frida…acte, acte, acte

chiar cred ca am nevoie de cu totul altceva. sa plec de aici fara sa-mi omor sefa, sa vorbesc despre altceva decat despre conflictele cu sefa, sa ma gandesc la cu totul altceva decat actele sefei. fara sa vreau, fiinta asta respingatoare mi-a ocupat o mare parte din ganduri. se lafaie si in creierii mei acum.

intr-o zi o sa-mi dau demisia si o sa-i zbier in fata ca e o tarfa proasta. atunci o sa ma simt de mii se ori mai rea decat ea. pana atunci.acte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: