fie.care

cred ca am o nevoie de a vorbi la fel de mare cu cea de a asculta ce trebuie. si nu vreau sa vorbesc despre viata mea, nu vreau sa scriu povestioare intortocheate despre chestii elementare, nu vreau sa scriu lucruri funny lipsite de noima. vreau doar sa vorbesc pentru ca n-am mai vorbit de ceva vreme.
 mi se pare penibil sa stau in fata unui ecran si a unei tastaturi, mi se pare penibil sa vorbesc virtual, sa imi transform toate ideile in litere, mi se pare jalnic sa navighez pe net cautand texte sau imagini care sa ma faca sa ma simt mai bine. dar asta e. chiar daca stiu ca probabil e adevarat, cred ca viata nu e numai o insumare de „asta e”-uri. trebuie sa incercam sa schimbam ceva, sa traim. si nu, nu mi-e lene; doar am obosit si ametit.m-am saturat de pereti si limite, de presiune si de tot. dar nu vreau sa fiu singura, chiar daca asta probabil mi-ar interzice orice fel de suferinta, dar si orice placere. nici nu mai stiu ce e bine si ce nu, ce imi doresc si ce as face bine sa nu-mi doresc. STIU DOAR CE VREAU.
 pentru prima data de mult timp, nu cred ca nu m-am gandit la viata mea. am gandit tot. si nu, nu-mi pasa daca e bine sau nu. nu vreau sa mai judec pe nimeni pentru ca stiu ca o fac degeaba. singurele discutii inteligente de astazi au fost la panarama. m-am saturat. mai bine nu mai interactionez cu lumea decat sa interactionez cu o lume superficiala. probabil o sa devin si eu superficiala candva. ca idee, asta nu ma deranjeza, dar stiu ca atunci o sa doara.
 mi se pare ca sunt prea scunda ca sa ajung la ceva de undeva de sus si asta ma innebuneste. as mai vorbi sau ce dracu fac aici, dar nu mai pot.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: