.

e ca si cum i-ar fi spus ca toata viata ei a fost gay, dar nu pe invers. toate lucrurile care trecusera i se pareau amintiri anonime si nimic din ceea ce o facea fericita nu-i mai trebuia. avea nevoie de ceva nou, dar fara ca acest ceva sa fie necunoscut ei pana atunci. avea nevoie de o singura pereche de ochi, de numai doua buze si de doar doua palme. in rest totul ar fi trebuit sa vina de la sine, caci asa se intampla mereu. inceputurile la intamplare si finalurile ce nu-i apartineau. nimic dinainte planificat pana acum.

apoi si-a dat seama de ce are nevoie si ulterior s-a intrebat daca are nevoie chiar de asa ceva. s-a gandit ca mna, toti gresesc si ca n-o sa aiba de suferit din asa mic lucru. inca  se gandeste, iar orice ar zice n-o s-o ajute sa decida. asa ca ocolim subiectul.

probabil a gasit ce-i trebuia si a dat dracului tot affair`u. dar poate ca nu vroia ceea ce-i trebuia. era o ‘fata rea data dracului’ si deh… poate pur si simplu vroia altceva. si poate ca inca vrea. sau poate ca e doar o evitare a lucrurilor cu adevarat serioase. stai naibii…am 16 ani! asta inseamna ca mai am mult de trait pe aici.

pana una-alta…o sa incerc, chiar o sa incerc

 

nu stiu exact care e legatura dintre mine si toata asta; simply am scris cuvintele care mi-au trecut prin cap. closer

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: