m

nici macar nu puteam sa vorbesc cu tine cand m-ai sunat pentru ca imi venea sa PLANG. pentru ca sunt o vaca ce inca are impresia ca daca se face actrita o sa traiasca ceea ce joaca, pentru ca inca am impresia ca o sa mi se intample si mie acel ceva care sa-mi schimbe viata si pentru ca inca vreau. cine ma pune sa ma uit la filme? cine ma pune sa gandesc? la urma urmei, oricum n-o sa se intample aia si orice lucru pe care il fac in sensul asta e in ZADAR.

cum sa renunti la cineva care tine la tine pentru o chestie falsa de care nici macar nu esti sigur? i mean, da, e posibil ca si eu sa fi facut greseala asta acum cateva ore, dar oricum nu conteaza si  oricum n-o sa mi se intample ceea ce i s-a intamplat personajului aluia. cred

in orice caz, tu esti personaj de film, eu sunt reala. mie nu mi se intampla ce ti se intampla tie, sau mi se intampla si nu-mi pot da seama, eu trebuie sa ma agit mai mult pentru ceea ce vreau pentru ca nu sta o intreaga echipa de filmare in spatele meu spunandu-mi sa ma grabesc ca se termina rola, viata mea nu e aranjata si logica nici pe departe. chiar daca te transformi sau pari reala, retine ca niciodata nu vei trece prin toate fazele de cacat prin care trec eu.

da, stiu ca nu sunt in masura sa dau lectii sau sa recomand ceva. si ma doare-n spate. oamenii se schimb prea mult si, din pacate, nu tin cont de vointa vreunei majoritati sau a vreunui regizor.

stii ce? chiar imi vine sa fac ceea ce vreau

Reclame

Un răspuns to “m”

  1. Liliana Gheorghe Says:

    Cine esti?:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: