simplu

tu chiar nu intelegi ca am si eu drepturile mele si ca pot sa fac ce vreau si sa ma indragostesc? ce e asa mult de explicat? cineva imi spunea odata ca nu exista motivatii logice pentru dragoste, ura sau oricare alt sentiment ‘puternic’ si ca trebuie doar sa te lasi ‘dus de val’. si poate ca chiar asa e. am eu vreun motiv bun pentru care sa te urasc? exista ceva concret care face ca oamenii sa se comporte intocmai asa cum o fac? nu. si tocmai de aceea o sa ma las si eu ‘dusa de val’ fara sa-mi pese daca imi pierd din componente pe parcurs.

cu cateva ore inainte ma gandeam la ce am facut eu luna asta. cateva poze pe care le voi descarca in viitorul apropiat, scoala mai mult sau mai putin, mai multa plimbare decat oricand in viata mea in perioada asta a anului(cand eram mica stateam toata vara afara ‘la joaca’, deci nu pot sa folosesc’ decat oricand’ simplu). dintre toate, cel mai aiurea mi se pare faptul ca am citit putin. al dracu` de putin. vreo 150-200 de pag din ‘viata pe un peron'(n-am putut s-o termin) si inca mai am la ‘femei’ de bukowski.

m-am uitat in oglinda retrovizoare si am vazut-o stand acolo singura, in lumina lunii, nemiscata in neglijeul ei albastru si chiloti. am simtit un gol in stomac. ma simteam bolnav, nefolositor, trist. ma indragostisem de ea.

e o perioada ciudata a anului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: