azi mirosea a iarba

noi pentru chitara ne-am grabit mintea si pasii, nu-i asa?nu pentru caminul care ne ofera drogul si calmantul, nu pentru linistea teribil de zgomotoasa dintre pereti.noi nu dam la schimb tristetii resemnare, ci curaj de a trece peste. noi nu dam tristetii dragoste, ci soapte noi.soapte recombinate genetic, gata de soptit. noi nu dispretuim, doar uram. cu tot sufletul si cu minima implicare. caci noua nu ne pasa de ce va fi maine daca azi avem unde sa dormim. noi dormim in brate, in soapte si ne hranim cu cuvinte frumoase. caci noi suntem harapi-albi de care tuturor le pasa. noi avem mantii lungi cu care incetosam priviri si starnim furtuni de sentimente. si toate astea pentru ca putem, nu pentru ca am vrea. noi nu vrem nimic. noi ne multumim sa primim.

noi n-avem mintile invaluite cu ceata diminetilor singuratice. noi doar aruncam lacrimi in prapastie si le privim ce frumos lucesc. noi suntem feti frumosi: le recuperam si uitam ca au existat vreodata. noi nu facem sacrificii. v-am spus deja ca noi avem TOTUL. noi nu intelegem cum e sa pierzi, sa suferi, sa-ti fie dor. caci noua nu ne pasa asa cum va pasa voua. noi suntem feti frumosi si sorbim fericirea dintre brate straine.

n-avem nevoie de soare ca sa fim fericiti. n-avem nevoie de nimic ca sa o facem. avem nevoie doar de tot. noi nu privim, noua ne sunt aduse lucrurile in fata privirii. noi nu scriem. noua doar ne traverseaza gandurile mana si apoi se-nlantuie intr-un joc de care cu siguranta nu ne pasa. noi nu suntem deprimati caci n-avem de ce. noi uitam tot ce nu vrem sa stim. noi suntem feti frumosi si ilene cosanzene. noi nu dezamagim.

noi putem sa facem orice cu forta mintii. noi n-avem autocenzura sau un teatru IN noi. n-avem nevoie de toatea astea pentru a fi fericiti. noi privim lacrimile si radem, noua nu ne pasa. noi nu ne-amintim nimic. noua deja nu ne mai pasa caci o cheie deschide mii de incaperi pentru noi. noi nu suferim niciodata, noi nu ducem dorul a ceva niciodata. noi doar stam indiferenti asteptand ca spectacolul sa-si reia cursul normal si noi sa primim ceea ce-au agonisit altii pentru noi. noi nu luptam; noi ascultam greselile altora si radem, caci noi suntem capabili sa induram orice cu zambetul pe buze.

noua nimeni nu ne controleaza viata si nimeni nu ne ruineaza zidul. noua nimeni nu ne omoara avanturile, nimeni nu ne controleaza emotiile. noi suntem feti frumosi si ilene cosanzene si nu ne pasa, nu-i asa?

 

[si nu, n-am vorbit despre oameni in general]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: