in my own shoes.?

viata e atat de ametitoare.sau doar sunt eu o ametita.sau doar ma ametiti cu totii.sau sunteti niste ametiti care n-au habar daca vor fi fericiti peste 10 ani. Dar ce mai conteaza? oricum sambata imi pun rochie.si avem suting:>, bia.

draga G, te urasc si iubesc intr-un mod pe care nu il voi intelege si pe care nu voi dori sa-l inteleg vreodata.esti mare, rece, frumoasa, ai ceas si Pasare.si? si eu am ochi, maini, buze, si cuvinte nespuse. suntem egali cu totii.pana in momentul cand aratam ca nu meritam sa fim egali cu nimeni.intr-un fel sau altul.

draga L, imi cer scuze, dar nu vreau sa ajung la inchisoare sau sa nu am ocazia sa-mi demonstrez ceea ce mi-am propus.

draga V(pseudo-V), ma intreb retoric cat creier ai in capul acela si nu-mi pot da seama.sau, mai bine spus, cat din tot ce ai la dispozitie de la mama natura este utilizat in scopuri propice dezvoltarii personale sau a omenirii.

Draga, ar trebui sa-ti spun oare „draga”?

 

eu nu ma numar printre cei care impun oamenilor fericirea prin forta.oricine are dreptul la posirca lui, la prostia lui si la murdaria de sub unghii”-kundera, „valsul de adio” …ieri am observat ca sunt atatea citate care imi plac in caiet.si atatia scriitori buni.si Nabukov e GENIAL:|.cartile sunt f bune, dar felul in care gandeste e a-ma-zing:|.omule, sa stii ca pt chestia aia o sa ramai prietenu` meu pe veci.

acum adio si pe mai tarziu.

 

dragoste la prima vedere, la ultima vedere, la fiecare revedere…”(„Lolita”)

Lasă un comentariu